ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ

Εισαγωγική εικόνα

Σαράντα χρόνια πέρασαν από τον θάνατό της Τραγουδίστριας της Νίκης, Σοφίας Βέμπο.
Σαράντα χρόνια που δεν κατάφεραν να σβήσουν από την μνήμη μας την μεγάλη της προσφορά στην Ελλάδα. Τα τραγούδια της γράφουν και σήμερα ιστορία.

Όσο αυτή η χώρα θα αγωνιά για το αύριο, κάποια Θρακιώτισα τραγουδίστρια σαν την Σοφία Βέμπο, θα μοιράζει ελπίδα, θα θυμίζει ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

Σαράντα χρόνια μετά, η Νάντια Καραγιάννη με την χρυσή της φωνή ετοίμασε και θα παρουσιάσει την άγνωστη αλλά και πολύ γνωστή μουσική ιστορία της Σοφίας Βέμπο.
Δεν πρόκειται για μια άλλη παρουσίαση των τραγουδιών της Βέμπο, αλλά για μια επικαιροποίηση εκείνων των κλασικών τραγουδιών με νέο ήχο.

Την Νάντια Καραγιάννη θα συνοδεύουν οι σολίστες μουσικοί:
Γιάννης Τσέρτος, πιάνο- ενορχήστρωση
Κυριάκος Γκουβέντας, βιολί
Σπύρος Νίκας, ακορντεόν

Η φωνή της Νάντιας παντρεύεται άριστα και μοναδικά με τα τραγούδια που ερμήνευσε η Βέμπο.

Με το νοσταλγικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσει η Νάντια στο χρόνο, οι παλαιότεροι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα διδαχτούν, την αξία και την επικαιρότητα όλων αυτών των τραγουδιών που δεν μπόρεσε να φθείρει ο χρόνος.

Τα τραγούδια της Βέμπο, ύμνησαν τον έρωτα, την ομορφιά και την Ελλάδα. Κράτησαν την παράδοση αλώβητη από τις ξενόφερτες επιθέσεις και βασικά εμψύχωσαν τον λαό μας στους αγώνες ενάντια στους εχθρούς της πατρίδας.

Η Νάντια Καραγιάννη αγκαλιάζοντας τα μεγάλα αυτά ιστορικά τραγούδια, δίνει μια νέα διάσταση στο μύθο που λέγεται ΒΕΜΠΟ, επαναλαμβάνοντας μονότονα : "ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ"

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

Ώρα προσέλευσης 20:30
Ώρα έναρξης 21:00

Τιμές
12€ με μπύρα ή κρασί στο bar
14€ με ποτό στο bar

 

16€ με ποτό στο τραπέζι
40€ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80€ φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων www.viva.gr

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600