ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΥΑΝΤΙΝΟΣ

Εισαγωγική εικόνα

Ο Νικόλας Ευαντινός την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σκηνή Up Stage.

Με αφορμή την κυκλοφορία του ψηφιακού single με τίτλο ΧΑΛΙΝΑΡΙ, από την εταιρία Μικρός Ήρως του Άγγελου Σφακιανάκη, ο Νικόλας Ευαντινός παρουσιάζει στο Γυάλινο  Up Stage τραγούδια Αδέσποτα, σε στίχους και μουσική του ίδιου αλλά και άλλων αγαπημένων ελλήνων τραγουδοποιών, επώνυμων ή ανώνυμων. Και λέμε Αδέσποτα, μιας και έτσι πρέπει να 'ναι τα τραγούδια: άνευ δεσποτισμού και κάθε λογής εξουσίας, να ανοίγουν δρόμους προς την ελευθερία σκέψης και ψυχής –δηλαδή την Ομορφιά. Τραγούδια ζωντανεμένα με αγάπη και πάθος, ικανά να «ταρακουνήσουν» όσους έρθουν, από ένα νέο τραγουδοποιό που έρχεται να καταθέσει την δικιά του αλήθεια. Την Πίστη πως «η αθωότητα δεν παίρνει χαλινάρι».


Ο Νικόλας Ευαντινός έχει στο ενεργητικό του έναν solo δίσκο (Πανταχού Απών 2010), ένα δίσκο με την μπάντα Φέρ' το Φόκο (Νικόλας Ευαντινός & Φέρ' Το Φόκο) καθώς και ως στιχουργός συμμετοχή με πέντε τραγούδια στον δίσκο Κύρβα του Νίκου Μαστοράκη που ερμήνευσε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Μάλαμας.Ως ποιητής από το 2008 έχει εκδώσει τέσσερα ποιητικά βιβλία.

Το digital single Χαλινάρι είναι προάγγελος μιας νέας δισκογραφικής πρότασης που είναι στα σκαριά.
Στην σκηνή του Γυάλινου Up Stage, πέρα από τον ίδιο στην ερμηνεία και το ιρλανδέζικο μπουζούκι θα τον συνδράμουν ο Γιώργος Λαμπράκης στις ηλεκτρικές κιθάρες και στα εφέ, ο Θοδωρής Σπανοδήμος στα ντραμς και ο Δημήτρης Καραντούνιας στο μπάσο.

 

Ώρα προσέλευσης 20:30
Ώρα έναρξης 21:00

Τιμές
10€ με μπύρα ή κρασί στο bar
12€ με ποτό στο bar

 

14€ με ποτό στο τραπέζι
40€ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80€ φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

 

Προπώληση εισιτηρίων www.viva.gr

 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600